De rust van Srenan - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Motti Petzoldt - WaarBenJij.nu De rust van Srenan - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Motti Petzoldt - WaarBenJij.nu

De rust van Srenan

Door: Motti

Blijf op de hoogte en volg Motti

01 November 2008 | Suriname, Paramaribo

Beste mensen,

We zitten hier nu een week en dat gaat lekker. We hebben i.v.m. een groot verkiezinggebeuren bij Zus&Zo(o.a. gepresenteerd door Nina Jurna) ons ertrek naar het binnenland iets uitgesteld. Egmond heeft een 'goo\edkope fiets' gekocht en dacht zo te besparen op de fietshuur. Na anderhalve dag assemblage is helaas de eerste trapper al gesneuveld en de fiets toe aan reparatie. Maar dat mag de pret niet drukken. Aanpassen en rustig het weekend in! We zien wel wat we doen.

Tot spoedig Motti.

• 01 November 2008 - 16:41

Jw:

mooi land. je vermaakt je wel zie ik. groeten, ook aan je broer en neef.
    jw

• 01 November 2008 - 21:32

Rob Schmitz:

Hoi Motti! Het is hier erg koud (waterkoud + 6 C) en somber weer vandaag. Mooie foto's van de natuur , lijkt me prima toeevn daar! en die fiets ziet er toch wel goed uit!
    Volgende week klaverjassen/kraken. we zullen je missen!
    Groet , Rob (S).

• 02 November 2008 - 14:28

Lydia:

dag Motti,
    heerlijk je berichten, dank je wel ga zo door.
    ik zie jou nergens op de foto's gek he? en Egmond met zn nieuwe fiets? hebben jullie al familie ontmoet?
    hier alles goed, Roberta weer terug van een duitse kunstreis, Smies gaat morgen weer bij haar wonen en Lydia gaat cursussen in Lochem volgende week.
    daaar verheug ik me op. veel liefs,
    Lydia

• 03 November 2008 - 20:40

Ouida:

Dankje Dankje Dankje!!!! Lijkt wel alsof ik daar aan het trommellen ben!!! I wish, fietsen met jullie in Suriname!! Erg Leuk!!! Dankje!!!!